Γεύση Καρπούζι

Το HQD Wave & Melo Florida είναι ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης με γεύση Καρπούζι. Η απερίγραπτη απαλή γεύση του θα το καταστήσει ως το αγαπημένο σας ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης μιας και θα σας πλημμυρίσει καλοκαίρι.

Η γεύση καρπούζι διατίθεται σε 650puffs με Salt Νικοτίνη και σε 1000puffs χωρίς νικοτίνη.

4
Γλυκύτητα
4
Αίσθηση Ice
4
Δημοτικότητα

Γεύση Φράουλα Καρπούζι

Το HQD Wave & Melo Red Star Lush είναι ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης με γεύση Καρπούζι – Φράουλα. Ο συνδυασμός των δυο αυτών φρούτων θα σας μείνει πραγματικά αξέχαστος, γεύση που σας ταξιδεύει λίγο πριν το καλοκαίρι, στα πλάνα των διακοπών και στις ήρεμες γλυκές νύχτες της άνοιξης.

Η γεύση Καρπούζι - Φράουλα διατίθεται σε 650puffs με Salt Νικοτίνη και σε 1000puffs χωρίς νικοτίνη.

3
Γλυκύτητα
4
Αίσθηση Ice
5
Δημοτικότητα

Γεύση Ανάμικτα Φρούτα

Το HQD Wave & Melo Fantasia είναι ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης με γεύση Ανάμικτα Φρούτα. Διαλέξαμε τα καλύτερα και γευστικότερα φρούτα που υπάρχουν και τα ταιριάξαμε με μυρωδικά σε ένα vape. Ταξιδέψτε ανάμεσα σε μύρτιλο, blueberry, blackberry, φράουλα, δυόσμο… Είναι Fantasτικό!

Η γεύση Ανάμικτα Φρούτα διατίθεται σε 650puffs με Salt Νικοτίνη και σε 1000puffs χωρίς νικοτίνη.

4
Γλυκύτητα
2
Αίσθηση Ice
4
Δημοτικότητα

Γεύση Μάνγκο Ice

Το HQD Wave & Melo New York είναι ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης με γεύση Μάνγκο! Στην πρώτη ρουφηξιά θα μεταφερθείτε στην Ταϊλάνδη, στις υπαίθριες αγορές της και στα αμέτρητα νησιά με τις χρυσές παραλίες. Δοκιμάστε το θα σας συναρπάσει.

Η γεύση Μάνγκο διατίθεται σε 650puffs με Salt Νικοτίνη και σε 1000puffs χωρίς νικοτίνη.

4
Γλυκύτητα
4
Αίσθηση Ice
5
Δημοτικότητα

Γεύση Βατόμουρο

Το HQD Wave & Melo Moscow είναι ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης με γεύση Βατόμουρο! Μια ντελικάτη γεύση που δύσκολα θα βρείτε σαν φρούτο στην χώρα μας αλλά όλοι το έχουμε γευτεί με κάποιο τρόπο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα σας απογοητεύσει.

Η γεύση Βατόμουρο διατίθεται σε 600puffs και 650puffs με Salt Νικοτίνη και σε 1000puffs χωρίς νικοτίνη.

3
Γλυκύτητα
5
Αίσθηση Ice
5
Δημοτικότητα

Γεύση Κεράσι

Το HQD Wave Tokyo είναι ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης με γεύση Κεράσι! Ίσως ο μοναδικός τρόπος να ταξιδέψει κανείς στην Ιαπωνία και στην εποχή του Cherry Blossom με τις ανθισμένες κερασιές με το μοναδικό άρωμα. Δοκιμάστε το και ταξιδέψτε στην Άπω Ανατολή.

Η γεύση Κεράσι διατίθεται σε 650puffs με νικοτίνη.

4
Γλυκύτητα
2
Αίσθηση Ice
5
Δημοτικότητα

Γεύση Ροδάκινο

Το HQD Wave Persia είναι ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης με γεύση Ροδάκινο Ice! Όλοι το έχουμε γευτεί και όλοι αγαπούμε την γεύση του κι ας κάποιοι μισούν την φλούδα του. Στο vape αυτό όλη η γεύση του ροδάκινου είναι εκεί! Δοκιμάστε το και δεν θα χάσετε.

Η γεύση Ροδάκινο Ice διατίθεται σε 600puffs και 650puffs με νικοτίνη.

3
Γλυκύτητα
4
Αίσθηση Ice
5
Δημοτικότητα

Γεύση Μύρτιλο

Το HQD Wave Blue Fantasy είναι ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης με γεύση Μύρτιλο! Το έχουμε συναντήσει σε παγωτά και γλυκά και το έχουμε αγαπήσει για την ισορροπημένη πλούσια γεύση του. Έτσι κι εδώ, όλη η πλούσια γεύση του Μύρτιλου σε μια ανάσα.

Η γεύση Μύρτιλο διατίθεται σε 600puffs και 650puffs με νικοτίνη.

3
Γλυκύτητα
5
Αίσθηση Ice
3
Δημοτικότητα

Γεύση Μύρτιλο - Lime

Το HQD Wave Blue Lulu είναι ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης με γεύση Μύρτιλο – Μοσχολέμονο ! Ο υπέροχος συνδυασμός που θα σας θυμίσει έντονα γλυκά μοσχολέμονου με μύρτιλα.

Η γεύση Μύρτιλο - Μοσχολέμονο  διατίθεται σε 650puffs με νικοτίνη.

2
Γλυκύτητα
2
Αίσθηση Ice
3
Δημοτικότητα

Γεύση Τσιχλόφουσκα

Το HQD Wave 80s Star είναι ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης με γεύση Τσιχλόφουσκα! Old School γεύση βγαλμένη από τα 80s με την αγαπημένη γεύση γνωστής τσιχλόφουσκας. Ταξιδέψτε στα 80s με μια ανάσα.

Η γεύση Τσιχλόφουσκα διατίθεται σε 650puffs με νικοτίνη.

3
Γλυκύτητα
2
Αίσθηση Ice
5
Δημοτικότητα

Γεύση Τροπικά Φρούτα

Το HQD Wave Amazon είναι ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης με γεύση Τροπικά Φρούτα! Με μια ανάσα ταξιδέψτε σε τροπικά δάση, παραλίες και ηφαίστεια. Ανανάς, Παπάγια, Μάνγκο, Κουμκουάτ σε έναν υπέροχο συνδυασμό που σας ταξιδεύει.

Η γεύση Τροπικά Φρούτα διατίθεται σε 650puffs με νικοτίνη.

4
Γλυκύτητα
3
Αίσθηση Ice
3
Δημοτικότητα

Γεύση Διπλό Μήλο

Το HQD Wave Dubai είναι ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης με γεύση Διπλό Μήλο! Ο συνδυασμός πράσινου και κόκκινου μήλου που θυμίζει το μήλο του ναργιλέ. Το ξινό και το γλυκό μήλο δημιουργούν την απόλυτη ισορροπία για μια έντονη και σωστή γεύση.

Η γεύση Διπλό Μήλο διατίθεται σε 650puffs με νικοτίνη.

3
Γλυκύτητα
3
Αίσθηση Ice
5
Δημοτικότητα

Γεύση Σταφύλι

Το HQD Melo Venice είναι ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης χωρίς Νικοτίνη με γεύση Σταφύλι! Ταξίδεψε ανάμεσα σε αμπέλια με τσαμπιά από σταφύλια τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Υπέροχη γεύση που θα σας μείνει αξέχαστη.

Η γεύση Σταφύλι διατίθεται σε 1000puffs χωρίς νικοτίνη.

4
Γλυκύτητα
4
Αίσθηση Ice
3
Δημοτικότητα

Γεύση Μέντα Ice

Το HQD Melo Double Fresh είναι ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης χωρίς Νικοτίνη με γεύση Μέντα! Η γνωστή δροσιά της μέντας θα σας πλημυρίσει προσφέροντας την έντονη αίσθηση του κρύου. Αξεπέραστη γεύση Μέντας που όλοι αγαπάμε.

Η γεύση Μέντα διατίθεται σε 600puffs με salt Νικοτίνη και 1000puffs χωρίς νικοτίνη.

2
Γλυκύτητα
5
Αίσθηση Ice
5
Δημοτικότητα

Γεύση Dragon Fruit & Φράουλα

Το HQD 600 Dragon είναι ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης με νικοτίνη με γεύση Dragon Fruit και Φράουλα!  Η εξωτική ήπια και λεπτή γεύση του Dragon Fruit με την γλυκιά και ελαφρώς ξινή γεύση της φράουλας θα σας μεταφέρει νοητά μέχρι το Mexico για σιέστες και ατελείωτα cocktails!

Η γεύση Dragon διατίθεται σε 600puffs με Salt νικοτίνη.

4
Γλυκύτητα
4
Αίσθηση Ice
3
Δημοτικότητα

Γεύση Energy Drink

Το HQD 600 Energy Drink είναι ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης με νικοτίνη και γεύση Ενεργειακό Ποτό! Για τους λάτρεις της έντονης γεύσης της καφεΐνης και την γλύκα της καραμέλας είναι σίγουρο ότι θα σας εντυπωσιάσει.

Η γεύση Energy Drink διατίθεται σε 600puffs με Salt νικοτίνη.

2
Γλυκύτητα
5
Αίσθηση Ice
5
Δημοτικότητα

Γεύση Rainbow

Το HQD 600 Rainbow είναι ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης με νικοτίνη με την γλυκιά γεύση από τα γνωστά καραμελάκια! Για τους λάτρεις της γλυκιάς γεύσης της είναι σίγουρο ότι θα σας εντυπωσιάσει.

Η γλυκιά γεύση διατίθεται σε 600puffs με Salt νικοτίνη.

5
Γλυκύτητα
2
Αίσθηση Ice
4
Δημοτικότητα

Γεύση Καρύδα & Πεπόνι

Το HQD 600 Καρύδα και Πεπόνι είναι ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης με Salt νικοτίνη! Διαθέτει όλη την γλύκα της καρύδας και του πεπονιού, αφήνοντας στο τέλος την δροσιά από το πεπόνι και την ιδιαίτερη εξωτική γεύση της καρύδας. Ας μεταφερθούμε σε εξωτικές παραλίες με δροσερά cocktails, το σίγουρο είναι ότι θα σας εντυπωσιάσει.

Η γεύση Coconut – Melon διατίθεται σε 600puffs με Salt νικοτίνη.

4
Γλυκύτητα
3
Αίσθηση Ice
5
Δημοτικότητα