Όλα για τα Ηλεκτρονικά Τσιγάρα Μιας Χρήσης

Τι είναι το Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Μίας Χρήσης;

Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα μίας χρήσης είναι ηλεκτρονικές συσκευές που θερμαίνουν ένα υγρό και παράγουν ατμό.

Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα κυκλοφορούν σε πολλά σχήματα και μεγέθη. Τα περισσότερα έχουν μπαταρία, θερμαντικό στοιχείο και χώρο για ένα υγρό.

Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα είναι γνωστά με πολλά διαφορετικά ονόματα όπως Vape Μιας Χρήσης, Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Μιας Χρήσης, Disposables, ηλεκτρονικά τσιγάρα,  ηλεκτρονικοί ναργιλές, mods, στυλό ατμίσματος και ηλεκτρονικά συστήματα παροχής νικοτίνης (ENDS).

Τι περιέχει το Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Μίας Χρήσης HQD;
  1. Ένα φυσίγγιο ή δοχείο, το οποίο περιέχει ένα υγρό διάλυμα (e-υγρό ή e-juice) με ποικίλες ποσότητες νικοτίνης, ανάλογα την συσκευή, αρωματικές ύλες και άλλες χημικές ουσίες.

  2. Ένα θερμαντικό στοιχείο (ατμοποιητής)

  3. Μία μπαταρία

  4. Ένα επιστόμιο που χρησιμοποιεί ο χρήστης για να εισπνεύσει

Τι είναι το Salt Nicotine;

Το Salt Nicotine είναι ένας τύπος νικοτίνης που σχηματίζεται φυσικά και βρίσκεται στα φύλλα του καπνού. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να ρίξετε τη νικοτίνη στο σώμα σας είναι χρησιμοποιώντας Salt Nicotine E Liquids.

 

Αυτό που κάνει τη Salt Nicotine να διαφέρει από την κανονική Νικοτίνη είναι ότι τα Ηλεκτρονικά Τσιγάρα Μίας Χρήσης μπορούν να ατμίσουν με υψηλότερη περιεκτικότητα σε Νικοτίνη χωρίς να έχουν την σκληρή γεύση όπως θα κάνατε με τη κανονική νικοτίνη.

 

Οι πιο κοινές περιεκτικότητες Salt Nicotine που κυκλοφορούν στη ελληνική αγορά ποικίλλουν.

ΠΡΟΣΟΧΗ: σύμφωνα με την ΕΕ, το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο περιεκτικότητας Νικοτίνης στα Ηλεκτρονικά Τσιγάρα Μίας Χρήσης είναι 20 mg.

Ποια είναι η περιεκτικότητα σε Salt Nicotine των Ηλεκτρονικών Τσιγάρων Μίας Χρήσης HQD;

Η Εταιρεία HQD προτείνει πολλαπλά Ηλεκτρονικά Τσιγάρα Μίας Χρήσης με και χωρίς νικοτίνη:

Τα μοντέλα HQD SKU600 περιέχουν 20mg/ml και HQD Wave περιέχουν 18mg/ml Salt Νικοτίνη, το οποίο είναι το μέγιστο επιτρεπόμενο όριο Νικοτίνης από την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία.

Το μοντέλο HQD Melo δεν περιέχει Νικοτίνη.

Επιλέξετε το αγαπημένο σας Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Μίας Χρήσης HQD

Τι ισχύει με τη νομοθεσία των Ηλεκτρονικών Τσιγάρων Μίας Χρήσης;

Σύμφωνα με την οδηγία (2014/40/EΕ) που αφορά τα προϊόντα καπνού, οι κατασκευαστές και οι εισαγωγείς προϊόντων καπνού, ηλεκτρονικών τσιγάρων και περιεκτών επαναπλήρωσης οφείλουν να υποβάλλουν βασικές πληροφορίες στις αρχές των κρατών μελών στην αγορά των οποίων σχεδιάζουν να τοποθετήσουν τα συγκεκριμένα προϊόντα.

Συνιστούμε λοιπόν στους χρήστες να βεβαιωθούν ότι ο παραγωγός έχει λάβει την απαραίτητη αδειοδότηση από την ΕΕ και ότι κατέχει τα πιστοποιητικά CE, FCC, ROHS και MSDS.

 Μπορείτε να βρείτε τα πιστοποιητικά των Ηλεκτρονικών Τσιγάρων Μίας Χρήσης HQD πατώντας εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία πατήστε εδώ: EU Common Entry Gate (EU-CEG)

 

Γιατί να επιλέξω τα Ηλεκτρονικά Τσιγάρα Μίας Χρήσης HQD;
  1. Γιατί τα Ηλεκτρονικά Τσιγάρα Μίας Χρήσης HQD είναι πρακτικά: δεν φορτίζετε, δεν καθαρίζετε, χωρίς υγρά αναπλήρωσης, είναι πάντα έτοιμα για χρήση

  2. Γιατί τα Ηλεκτρονικά Τσιγάρα Μίας Χρήσης HQD έχουν μεγάλη γκάμα απίστευτων γεύσεων

  3. Γιατί τα Ηλεκτρονικά Τσιγάρα Μίας Χρήσης HQD πληρούν όλα τα απαραίτητα πρότυπα ασφαλείας που απαιτούνται από τους νομοθέτες

  4. Γιατί τα Ηλεκτρονικά Τσιγάρα Μίας Χρήσης HQD περιέχουν Salt Nicotine

  5. Γιατί με τα Ηλεκτρονικά Τσιγάρα Μίας Χρήσης HQD μπορείτε να αντικαταστήσετε την δυσάρεστη μυρωδιά, τον βλαβερό καπνό και την πίσσα με υπέροχο αρωματικό ατμό

  6. Γιατί τα Ηλεκτρονικά Τσιγάρα Μίας Χρήσης HQD έχουν όμορφο design που τραβάει τη προσοχή

Τα Ηλεκτρονικά Τσιγάρα Μίας Χρήσης είναι ασφαλή;

Είναι τα ηλεκτρονικά τσιγάρα λιγότερο επιβλαβή από τα κανονικά τσιγάρα; Ναι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα ηλεκτρονικά τσιγάρα είναι ασφαλή. Ο ατμός του ηλεκτρονικού τσιγάρου περιέχει γενικά λιγότερες τοξικές χημικές ουσίες από το θανατηφόρο μείγμα 7.000 χημικών ουσιών στον καπνό από τα κανονικά τσιγάρα.

 Η Εταιρεία HQD διαθέτει σύστημα διαχείρισης ποιότητας υψηλών προδιαγραφών, σύγχρονο περιβάλλον παραγωγής και προηγμένη ηλεκτρονική τεχνολογία και εξοπλισμό για να διασφαλίσει ότι η ποιότητα του προϊόντος πληροί τα διεθνή πρότυπα. Η εταιρεία έχει λάβει πιστοποιητικά CE, FCC, ROHS και MSDS.
Τα Ηλεκτρονικά Τσιγάρα Μίας Χρήσης HQD είναι ανακυκλώσιμα;

Το κύριο μέρος του ηλεκτρονικού σας τσιγάρου είναι η μπαταρία, η οποία μπορεί να ανακυκλωθεί. Είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι οποιαδήποτε μπαταρία απορρίπτεται υπεύθυνα για να συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος.

Πόσες εισπνοές μπορώ να κάνω με τα Ηλεκτρονικά Τσιγάρα Μίας Χρήσης HQD;

Ο αριθμός εισπνοών των Ηλεκτρονικών Τσιγάρων Μίας Χρήσης HQD διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξετε. Η Εταιρεία μας προτείνει μεγάλη γκάμα Ηλεκτρονικών Τσιγάρων Μίας Χρήσης προκειμένου να καλύψουμε την ανάγκη του καθένα: 

 Επιλέξετε το αγαπημένο σας Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Μίας Χρήσης HQD.
Που μπορώ να βρώ τα Ηλεκτρονικά Τσιγάρα Μίας Χρήσης HQD;

Μπορείτε να αγοράσετε τα αγαπημένα σας Ηλεκτρονικά Τσιγάρα Μίας Χρήσης HQD online η να επισκεφτείτε το πλησιέστερο περίπτερο η σημείο λιανικής (Μίνι Μάρκετ) της περιοχής σας.

Είμαι έμπορος και επιθυμώ να πουλάω τα Προϊοντα της HQD

Εάν είστε Μαγαζί Λιανικής ή εξειδικεύεστε στο Χονδρικό Εμπόριο και ενδιαφέρεστε να συνεργαστείτε μαζί μας, μη διστάσετε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.