Queen vaping an hqd disposable vape
Influencer vaping an hqd disposable vape

"Στην HQD Greece δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε μία ανώτερη εμπειρία απόλαυσης στο άτμισμα με υψηλής ποιότητας και ασφάλειας προϊόντα. Ελάτε μαζί μας, σήμερα."

Wave disposable vape on bubble
Λίγα λόγια για εμάς

Ποιοι Είμαστε!

Είναι οι στιγμές εκείνες που θέλεις να χαρείς παρέα με τον εαυτό σου ή τη συντροφιά σου συνδυάζοντας την καπνική απόλαυση χωρίς περιορισμούς, απαγορεύσεις και με τις λιγότερες δυνατόν βλαβερές συνέπειες. Αυτήν την ανάγκη συνειδητοποιήσαμε στην HQD Greece ξεκινώντας το 2021 με στόχο να προσφέρουμε στους καπνιστές, εναλλακτικούς τρόπους καπνικής εμπειρίας.

Στην HQD Greece διαβλέπουμε ότι το Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Μιας Χρήσης θα αποτελέσει σύμμαχο για εσένα που θέλεις να στραφείς σε πιο υγιεινές και γευστικές επιλογές.

Λέξεις, όπως Vape Μιας Χρήσης, Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Μιας Χρήσης, Disposables, Puffs, αρχίζουν πλέον να γίνονται μέρος μίας νέας καθημερινότητας. Στην HQD Greece, όμως, συνειδητοποιούμε ότι στην ουσία δημιουργείται μία νέα πραγματικότητα που ήρθε για να μείνει, το άτμισμα.

Η δέσμευση όλων εμάς που αποτελούμε την HQD Greece να σου προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία ατμίσματος μέσω προϊόντων υψηλής ποιότητας, με μεγάλη ποικιλία γεύσεων και προσιτές τιμές γίνεται πάθος, πρόκληση, έρευνα, αναζήτηση που μας οδηγούν στην HQD. Μία από τις μεγαλύτερες και πλέον αξιόπιστες εταιρείες παραγωγής Ηλεκτρονικού Τσιγάρου Μιας Χρήσης παγκοσμίως, με παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες.

Γιατί HQD Greece!

Ηλεκτρονικά Τσιγάρα Μιας Χρήσης!

King Of Taste - King Of Vape

Γιατί το HQD υπερέχει σε:

Baterry of Vape

Διάρκεια

Διαθέτει τη μεγαλύτερη σε διάρκεια μπαταρία  αποδίδοντας τον αριθμό εισπνοών (puffs) που αναγράφεται στη συσκευασία και είναι πάντα έτοιμο για χρήση προσφέροντας απόλαυση χωρίς διακοπή. 

Quality Disposable Vapes

Ποιότητα κατασκευής

Το εξαιρετικά χαμηλό ποσοστό ελαττωματικών και επιστροφών, μικρότερο του 0,1%, αποδεικνύει την υψηλή ποιότητα κατασκευής τής συσκευής και των υλικών που επιλέγονται.

Security HQD

Ασφάλεια

Πληροί τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές όπως ορίζονται σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και την Ευρωπαϊκή Ένωση διαθέτοντας τις πλέον αξιόπιστες πιστοποιήσεις CE, FCC, RoHS και MSDS.

fruits icon

Γεύση και Ευκολία

Δε χρειάζεται υγρά αναπλήρωσης, φόρτιση, καθαρισμό. Ένα vape με στυλ, χρώμα και φανταστικές γεύσεις με ένταση που απολαμβάνεις από την πρώτη έως την τελευταία εισπνοή.

HQD Greece Store Entrance
HQD Greece Store
Hand reaching for red wave disposable vape
tokyo Wave disposable vape in tokyo streets

"Η HQD Greece δημιουργήθηκε για να φέρει την ποιότητα, την ασφάλεια και την απόλαυση του ατμίσματος στους Έλληνες. Αξίες που δε θυσιάζουμε στο βωμό τού κέρδους.
Δεν είναι τυχαίο το King Of Taste."

Melo disposable vape on table

Η Φιλοσοφία Μας!

Στην HQD Greece αισθανόμαστε απόλυτα δικαιωμένοι για την επιλογή μας να σου προσφέρουμε τα κορυφαία προϊόντα Ηλεκτρονικών Τσιγάρων Μιας Χρήσης HQD, αποτελώντας τον επίσημο και αποκλειστικό αντιπρόσωπό της στην Ελλάδα. Την παγκοσμίως καταξιωμένη εταιρεία στο χώρο που μας ενώνουν η ίδια φιλοσοφία, οι ίδιες αξίες και στόχοι.

Στην HQD Greece απαντάμε στην πρόκληση να βελτιώσουμε τη ζωή όλων εσάς που εμπιστεύεστε τα προϊόντα μας. Είμαστε κοντά σου για να σε μυήσουμε σε έναν κόσμο γεύσης που σέβεται και υποστηρίζει την επιλογή σου να ελαττώσεις ή να σταματήσεις το κάπνισμα ή απλά να ζήσεις την εμπειρία τού ατμίσματος.

Τα Ηλεκτρονικά Τσιγάρα Μιας Χρήσης HQD θα τα βρεις στις πιο προσιτές τιμές, ενώ πληρούν τις πιο υψηλές προδιαγραφές που αφορούν στην:

Εξαιρετική ποιότητα που διασφαλίζεται από το πλέον εξειδικευμένο σύστημα διαχείρισης και ελέγχου σε όλα τα στάδια παραγωγής.

Ασφάλεια, πληρώντας τα πιο αυστηρά διεθνή πρότυπα και διαθέτοντας τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις λειτουργίας.

Γνώση, εμπειρία, καινοτομία από ένα άρτια καταρτισμένο και εξιδεικευμένο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης που αναπτύσσει συνεχώς νέα συστήματα vaping.

Απόλαυση, επιλέγοντας δροσερές, φρουτένιες, πρωτότυπες, αγαπημένες γεύσεις με μυρωδικά, σε υπέροχους συνδυασμούς που θα σε συναρπάσουν.

Κάλυψη κάθε ανάγκης σας, επιλέγοντας το vape που σου ταιριάζει:

Σε διάφορα μεγέθη ατμίσματος.

Χωρίς νικοτίνη, με Salt Nicotine με υψηλότερη ή χαμηλότερη περιεκτικότητα σε νικοτίνη χαρίζοντας απαλή αίσθηση χωρίς τη σκληρή γεύση τής κανονικής.