Νέα

Έκθεση Ηλεκτρονικού Τσιγάρου VapeXpro 2023

VapeXpro Booth

Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα μιας χρήσης HQD συμμετέχουν στην έκθεση Ηλεκτρονικού Τσιγάρου VapeXpro 2023 με εκπλήξεις, δώρα, εκπτώσεις και διαγωνισμούς.

21 & 22 Οκτωβρίου 2023 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου,
Σάββατο 10.00 με 19.00 και Κυριακή 10.00 με 18.00

Περίπτερο B9 – Hall 1

Σε αυτή την έκθεση vape η HQD έχει δημιουργήσει ένα υπέροχο περίπτερο για να υποδεχθεί τα σημεία πώλησης και τους καταναλωτές και φίλους της εταιρείας.

Τι θα δείτε στο περίπτερο μας

  • Τις νέες συσκευές του 2024 .
  • Τις νέες γεύσεις του 2024 .
  • HQD Taste Bar όπου θα μπορούν να δοκιμάσουν όλες τις γεύσεις ηλεκτρονικών τσιγάρων μιας χρήσης HQD και να διαλέξουν ποια τους ταιριάζει.
  • Σημείο πώλησης.
  • Promoter όπου θα σας δώσει την ευκαιρία να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας με δώρο ένα Ηλεκτρικό SCOOTER ONE S20.

Ο Διαγωνισμός μας για την έκθεση Ηλεκτρονικού Τσιγάρου VapeXpro 2023

Με ευκαιρία την έκθεση Ηλεκτρονικού Τσιγάρου VapeXpro η HQD ξεκινάει μια σειρά από διαγωνισμούς με μεγάλα και μικρά δώρα για τους πελάτες της, τους φίλους της και τους ακόλουθους.

Σε αυτή την έκθεση θα υπάρχει ένα Ηλεκτρικό SCOOTER ONE S20 που θα είναι παρκαρισμένο στο περίπτερο μας κι θα ψάχνει νικητή.

Θα βρείτε την promoter ή θα scannάρετε το QR code που θα υπάρχει πάνω στο Ηλεκτρικό SCOOTER, μόλις συμπληρώσετε τα στοιχεία σας θα μπείτε στην λίστα για την κλήρωση.

Συμμετοχή στον διαγωνισμό έχουν επίσης όλοι οι πελάτες του eshop που κάνουν αγορά από την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου έως 22 Οκτωβρίου.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023 στα γραφεία μας, ζωντανά στα social media.

VapeXpro Scooter

Related Posts