Νέα

Συνάντηση της HQD Greece με την HQD TECH – Λευκός… ατμός επιτυχίας!

HQD Greece in China

Η τόλμη, το όραμα και η διορατικότητα του Διομήδη Θεοχαρόπουλου και του Άρη Τοπαλίδη να προσφέρουν έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής μέσα από υγιεινές επιλογές, τους οδηγεί στην αναζήτηση προϊόντων υψηλών προδιαγραφών που συμβάλλουν στην υιοθέτηση καθημερινών συνηθειών που είναι υγιεινές, απολαυστικές, ασφαλείς, και βέβαια, όχι μόνο στον τομέα της ισορροπημένης διατροφής.

Έτσι, ξεκίνησε και η συνεργασία της εταιρείας με την HQD TECH, μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο του ηλεκτρονικού τσιγάρου μιας χρήσης που κυριαρχεί σε περισσότερες από 40 χώρες. Ένα ταξίδι σε μία νέα vape εμπειρία που ξεκίνησε το 2021 με τη συνεργασία και εκπροσώπηση της HQD TECH από την HQD Greece υπό την… αιγίδα της EU Trading. Μία συνεργασία άκρως επιτυχημένη που σφραγίστηκε με το πρόσφατο ταξίδι των δύο Co-Founders στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Shenzhen Κίνα.

Η θερμή και φιλική υποδοχή που επιφύλαξαν τα κορυφαία στελέχη της εταιρείας αποτέλεσε την πρώτη εκδήλωση εκτίμησης, εμπιστοσύνης και αναγνώρισης της προσπάθειας των Διομήδη Θεοχαρόπουλου και Άρη Τοπαλίδη να κάνουν στην Ελλάδα, την HQD -Shenzhen Hanqingda Technology Co., Ltd- συνώνυμη με την ποιότητα, την ασφάλεια και την καινοτομία στο ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης.

Οι δύο πλευρές αξιοποίησαν τη δυνατότητα να συζητήσουν από κοντά θέματα μείζονος σημασίας για τη συνέχιση της ήδη επιτυχημένης συνεργασίας, τα οποία ήταν:

  • Οι τάσεις της ελληνικής αγοράς στο ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης, οι οποίες αναλύθηκαν με κάθε λεπτομέρεια απεικονίζοντας με τον πιο εύστοχο τρόπο τη στροφή που πραγματοποιείται στο χώρο του ατμίσματος.
  • Τα περιθώρια ανάπτυξης σε έναν τομέα που συνεχώς κερδίζει έδαφος στην επιλογή των καπνιστών αλλά και των ατμιστών στην Ελλάδα.
  • Τα πλεονεκτήματα του ηλεκτρονικού τσιγάρου μιας χρήσης HQD όσον αφορά στην ασφάλεια η οποία πιστοποιείται από τους πλέον αρμόδιους φορείς, η ποιότητα κατασκευής των συσκευών και η ποικιλία σε καπνικά προϊόντα.
  • Ο ανταγωνισμός, και κυρίως ο αθέμιτος από προϊόντα που δε φέρουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ασφάλειας και ποιότητας επηρεάζοντας αρνητικά τον τομέα του ατμού.

O Διομήδη Θεοχαρόπουλος και ο Άρης Τοπαλίδης ξεναγήθηκαν στα εντυπωσιακά γραφεία της εταιρείας, και βέβαια, στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της HQD TECH το οποίο διαθέτει τον πλέον προηγμένο ηλεκτρονικό εξοπλισμό σε όλα τα στάδια παραγωγής. Μαζί με τους Κινέζους συνεργάτες τους από την HQD-TECH στο Shenzhen παρακολούθησαν και εξοικειώθηκαν με τα SOP (Standard Operating Procedures) όπως έχουν δομηθεί από την κορυφαία εταιρεία. Επίσης, επισκέφτηκαν το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης, την παραγωγή, καθώς και το τμήμα ποιοτικού ελέγχου, ένα σύστημα διαχείρισης ποιότητας υψηλών προδιαγραφών που πληροί τις πιο αυστηρές προδιαγραφές.

Μία μοναδική εμπειρία, αλλά όχι ανεπανάληπτη, αφού το ραντεβού με την HQD TECH ανανεώθηκε επικυρώνοντας την επιτυχία αυτής της συνεργασίας. Η EU Trading, μία από τις κορυφαίες μάρκες στον ελληνικό τομέα του ατμού μιας χρήσης έχει κάθε λόγο να νιώθει δυνατή, αισιόδοξη και έτοιμη, ώστε να ανακοινώσει την απόφασή της να επενδύσει στην περαιτέρω ανάπτυξη της HQD στην Ελλάδα.

Related Posts