How To

Πώς να Επιλέξετε το Σωστό Vape για Δώρο

Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Μιας Χρήσης Για Δώρο

Η επιλογή δώρου είναι πάντα μία όμορφη στιγμή, αλλά και μία απαιτητική διαδικασία, ειδικά όταν προορίζεται για ανθρώπους που εκτιμάτε και κυρίως νοιάζεστε. Αν θέλετε να είναι πρωτότυπο και ταυτόχρονα χρήσιμο, το ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης, αποτελεί μία εξαιρετικά καλή ιδέα! Εμείς θα σας βοηθήσουν να επιλέξτε το σωστό Disposable Vape που θα κάνετε δώρο εσείς για να χαρείτε, και ο αποδέκτης για να το χαρεί και να το απολαύσει.

Έχετε τους λόγους σας…

Η αλήθεια είναι ότι έχετε λόγους να προσφέρετε ως δώρο ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης με ή χωρίς νικοτίνη, με κύριο άξονα το ενδιαφέρον σας για την υγεία του ατόμου που προορίζεται. Ας δούμε ποιοι είναι αυτοί τόσο για εσάς που ήδη το έχετε επιλέξει ή για εσάς που σκέφτεστε να το επιλέξετε ως δώρο.

  • Θέλετε να το προτείνετε ως εναλλακτικό τρόπο λήψης νικοτίνης.
  • Επιδιώκετε να συμβάλλετε στη μείωση του αριθμού των παραδοσιακών τσιγάρων που καπνίζει σε καθημερινή βάση.
  • Προσπαθείτε να βοηθήσετε ένα δικό σας άνθρωπο να συνεχίσει την προσπάθειά του να ελαττώσει το κάπνισμα.
  • Να φέρετε το άτομο σε επαφή με μία νέα εναλλακτική πρόταση που ίσως διστάζει ή δεν έχει σκεφτεί από μόνο του να δοκιμάσει.

Συμβουλές για την επιλογή του ιδανικού vape ως δώρο.

Για να είναι σωστή η επιλογή σας, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τις συνήθειες, τις ανάγκες, τις προτιμήσεις και το… επίπεδο καπνιστή που είναι το άτομο που θα το δώσετε.

Είναι καπνιστής ή καπνίστρια και είναι η πρώτη του/της επαφή με Vape μιας χρήσης.

Επιλέξτε ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης με νικοτίνη, να έχει δυνατό ‘’χτύπημα’’ στο λαιμό που μοιάζει με αυτό του τσιγάρου, ώστε η μετάβαση από το συμβατικό κάπνισμα στο άτμισμα να γίνει πιο ομαλά ή τουλάχιστον να προσφέρει την ίδια ικανοποίηση.

Σας προτείνουμε:

Disposables Vapes χωρίς Mesh Coil

  • Αν στις προτιμήσεις του/της συγκαταλέγονται οι γλυκές γεύσεις, σας προτείνουμε ένα από τα πιο δημοφιλή vapes μιας χρήσης, το HQD Wave Persia με γεύση και έντονο άρωμα από ζουμερό ροδάκινο που απογειώνει την εμπειρία του ατμίσματος με έως 650puffs και 18mg νικοτίνη.
  • Ο συνδυασμός της γλυκόξινης φράουλας και του ζουμερού καρπουζιού δημιουργούν μία εκπληκτικά ισορροπημένη γεύση που αποδίδει μοναδικά ένα από τα πλέον δημοφιλή και αγαπημένα vapes, το Red Star Lush Strawberry-Watermelon σε ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης με έως 650puffs και 18mg νικοτίνη.

Disposables Vapes με Mesh Coil

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης με Mesh Coil διαθέτει δομή πλέγματος -δηλαδή Mesh- που θερμαίνεται πιο γρήγορα και ομοιόμορφα από τα απλά, κανονικά Coils. Αυτή η επιλογή είναι εξαιρετική και ιδανική για άτομα που αναζητούν πιστότητα στην απόδοση της γεύσης αλλά και μεγάλη παραγωγή ατμού σε κάθε puff/τζούρα. Σας προτείνουμε:

Το HQD 600 Μέντα – Double Fresh Ice Mint, με τη γνωστή δροσιά της μέντας που παράλληλα προσφέρει την έντονη αίσθηση του κρύου. Ένα vape μιας χρήσης με μεγάλη δημοτικότητα στις προτιμήσεις των ατμιστών με έως 600 puffs, 20mg νικοτίνη και Mesh Coil για μεγαλύτερη απόλαυση.

Το HQD 600 Jacarta Coconut-Melon, τον απόλυτο καλοκαιρινό συνδυασμό σε ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης που συνδυάζει την εξωτική γεύση της καρύδας και τη δροσιά του πεπονιού. Ένα vape μιας χρήσης που κατέχει μία από τις κορυφαίες θέσεις στην προτίμηση των ατμιστών με έως 600 puffs, 20mg νικοτίνη και Mesh Coil για περισσότερα και πυκνότερα απολαυστικά… σύννεφα καπνού.

Το άτομο καπνίζει περιστασιακά και είναι πρώτη του/της επαφή με Vape μιας χρήσης.

Επιλέξτε ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο με χαμηλή ή 0% νικοτίνη και ήπιο χτύπημα στο λαιμό που κατά το άτμισμα θα χαρίσει απόλαυση, χωρίς την έντονη αίσθηση τσιγάρου ή καπνού. Ιδανικό ως δώρο σε άτομα που δεν είναι ιδιαίτερα φανατικά με το κάπνισμα και αποτελεί μία περιστασιακή ή σε πολύ μικρή κλίμακα καθημερινή συνήθεια.

Σας προτείνουμε:

HQD Wave 80’ Star, το οποίο δίκαια κατέχει μία θέση στην top τριάδα των HQD Vapes μιας χρήσης βάσει βαθμολογίας των ατμιστών. Με την ακαταμάχητη, διαχρονική γεύση τσιχλόφουσκας που έχει αγαπηθεί όσο λίγες! Ένα vape μιας χρήσης με έως 650 puffs και νικοτίνη μέτρια προς υψηλή που φτάνει τα 18mg.

HQD Melo Μάνγκο – New York Mango 0%, ζουμερό και γλυκό μάνγκο με λεπτή υφή που αφήνει μια μοναδική γεμάτη δροσιά και γλυκιά γευστική αίσθηση. Ένα από τα κορυφαία vape μιας χρήσης με έως 1000 puffs και 0% νικοτίνη που προσφέρει την υπέρτατη καπνική εμπειρία, χωρίς ενοχές…

HQD Melo Moscow – Blackberry 0%, ένα ιδιαίτερο vape μιας χρήσης αλλά πολλαπλής ευχαρίστησης, ντελικάτο αλλά και έντονο ταυτόχρονα. Ιδιαίτερα αγαπημένο, αποτελεί ιδανική επιλογή για πιο… gourmet καπνική εμπειρία ατμίσματος με έως 1000 puffs και 0% νικοτίνη.

Προτάσεις για κάθε budget και όλα τα γούστα

Αν και, ως είθισται, η ποιότητα είναι εκείνη που καθορίζει την τιμή, αυτό δε συμβαίνει με το HQD ηλεκτρονικό τσιγάρο μια χρήσης με ή χωρίς νικοτίνη, με ή χωρίς Mesh Coil. Όποιο και αν επιλέξετε, να ξέρετε ότι ως δώρο πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να προσφέρει χαρά σε όποιον ή όποια το προσφέρετε όπως design, χρώμα, χρηστικότητα, γεύση, απόλαυση και μία περισσότερο υγιεινή συνήθεια που μόνο οφέλη έχει να δώσει!

Οι τιμές τους διαφοροποιούνται με βάση των αριθμό puffs/τζούρες που περιέχει κάθε disposable vape και είναι απόλυτα προσιτές. Θα τα βρείτε στις εξής κατηγορίες:

Όσο για τις φανταστικές γεύσεις των HQD Vapes μιας χρήσης, μπορείτε να τις γνωρίσετε στο site μας και να ανακαλύψετε εκείνη που ταιριάζει στο άτομο που θα το δωρίσετε.