Νέα

Τα 3 Καλύτερα Ηλεκτρονικά Τσιγάρα Μιας Χρήσης 2023

Best Disposables Vapes

Είναι πρακτικά, μοντέρνα, γευστικά, κομψά, ελαφριά, χωράνε στην τσέπη ή στο πιο μικρό τσαντάκι, τα βρίσκετε σχεδόν παντού, τα απολαμβάνετε παντού. Τα Ηλεκτρονικά Τσιγάρα Μιας χρήσης ή… εν συντομία Vape Mιας Χρήσης αποτελούν την προσιτή, εναλλακτική και… ξέγνοιαστη καπνική εμπειρία, αφού σας απαλλάσσει από τη διαδικασία τής φόρτισης, της αναπλήρωσης και της συντήρησης!

 Με νικοτίνη, χωρίς νικοτίνη ή Salt Nicotine καλύπτουν κάθε απαίτηση. Χαρακτηριστικά, που σε συνδυασμό με την ευκολία στη χρήση τους, τα Ηλεκτρονικά Τσιγάρας Μιας Χρήσης κάνουν το άτμισμα αγαπημένη επιλογή και τη δημοτικότητα τους να ανεβαίνει αλματωδώς!

Δε μετράει μόνο η εμφάνιση

Ελκυστικά σε σχεδιασμό και σε πολλά χρώματα, τα Ηλεκτρονικά Τσιγάρα Μιας χρήσης έχουν το προνόμιο της εντυπωσιακής εμφάνισης. Δεν αρκούν, όμως, μόνο τα εξωτερικά χαρίσματα. Εξίσου, και ακόμα περισσότερο σημαντικός είναι ο… εσωτερικός κόσμος τους, ώστε το Vape που θα επιλέξετε να είναι το καλύτερο!

Τα Καλύτερα Ηλεκτρονικά Τσιγάρα Μιας Χρήσης έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που καλό είναι να γνωρίζετε. Καθοριστικοί παράγοντες, που ο καθένας παίζει το δικό του ξεχωριστό και σημαντικό ρόλο είναι:

  • Να φέρουν τις κατάλληλες πιστοποιήσεις ασφάλειας.
  • Να διαθέτουν μεγάλη μπαταρία.
  • Να πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας κατασκευής και υλικών.
  • Να διαθέτει υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας ατμοποιητή.
  • Να αποτελούν προϊόν επώνυμης και αξιόπιστης εταιρείας.

Η… ανατομία ενός Vape

Μία μικρή ματιά στο εσωτερικό ενός Vape Μιας Χρήσης και τις προδιαγραφές που πρέπει να έχει θα σας καταστήσει ‘’ειδήμονες’’ ώστε να μπορείτε επιλέξετε το ιδανικό για εσάς, την απόλαυσή σας και την ασφάλειά σας!

Μπαταρία. Το μέγεθός της καθορίζει και άλλα μεγέθη.

Η μπαταρία παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού θέτει σε λειτουργία κάθε Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Μιας Χρήσης, για αυτό αποτελεί ένα από τα κυριότερα εξαρτήματα. Η μπαταρία είναι η κινητήριος δύναμη που ενεργοποιεί τον ατμοποιητή ώστε να θερμαίνεται και να επιτυγχάνεται η ατμοποίηση του υγρού. Όσο πιο μεγάλη είναι η μπαταρία, τόσο καλύτερη είναι η λειτουργία και η απόδοση του Vape.

Αλήθεια, γνωρίζατε ότι ένας ακόμα ρόλος της είναι να σας προσφέρει πιο πλούσια και έντονη γεύση απογειώνοντας την απόλαυση; Όσο για τον αριθμό των puffs είναι αυτονόητο ότι και αυτός είναι θέμα μεγέθους τής μπαταρίας. Ενδεικτικά, μπαταρίες 500mAh ή 650mAh θεωρούνται από τις καλύτερες που μπορείτε να βρείτε στα Ηλεκτρονικά Τσιγάρα Μιας Χρήσης.

Ατμοποιητής. Να δουλεύει… υπ’ ατμόν μέχρι την τελευταία ρουφηξιά.

Τον επόμενο πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει ο ατμοποιητής. Εκεί που ‘’χτυπάει’’ η καρδιά τής απόλαυσης και της τεχνολογίας για κάθε Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Μιας Χρήσης. Αποτελεί το δεύτερο σημαντικό εξάρτημα και φέρει… την ευθύνη για πολλές διαδικασίες.

Ένας καλός ατμοποιητής ‘’οφείλει’’ εκτός από το να σας προσφέρει μεγαλύτερη ένταση στη γεύση, παράλληλα, να σας χαρίζει την απόλαυση να διακρίνετε τη γεύση και το άρωμα του κάθε φρούτου που αποδίδει. Κάθε Vape περιέχει υγρό e-liquid αναπλήρωσης το οποίο ο ατμοποιητής μετατρέπει σε ατμό, ενώ πρέπει να κρατάει στη σωστή υγρασία τη συσκευή και να εξαλείφει την ‘’αίσθηση λαδίλας‘’ κάθε φορά που εισπνέετε. Ως κύριος μηχανισμός λειτουργίας συμβάλλει στην καλύτερη απόδοση του Vape κάνοντας το άτμισμα πραγματική εμπειρία.

Τα Vapes που διαθέτουν αντίσταση Mesh Coil έχουν τη δυνατότητα μέσω αυτού του πλέγματος (mesh) να θερμαίνονται πιο γρήγορα προσφέροντας ταχύτερη ροή τού υγρού αναπλήρωσης, ομοιόμορφη κατανομή, προσφέροντας απαράμιλλη απόδοση ατμού, γεύσης και απόλαυσης.

mAh + Puffs Μία σχέση απόλυτα προσωπική.

Μιλιαμπέρ milliamperes (mA), σημαίνει ενέργεια/ηλεκτρικό ρεύμα και h σημαίνει ώρα, επομένως mAh σημαίνει η ποσότητα ενέργειας που καταναλώνει το Vape σε μία ώρα. Τη λέξη Puffs, είναι βέβαιο ότι τη γνωρίζετε ως τζούρα ή ρουφηξιά.

Αυτό ίσως που δε γνωρίζετε είναι ότι η σχέση τους είναι μεν αλληλένδετη, αλλά ταυτόχρονα διαφορετική για τον κάθε ατμιστή. Με λίγα λόγια εξαρτάται προσωπικά… από εσάς, βάσει της χρήσης που κάνετε. Δηλαδή, πόσο συχνά ατμίζετε και πόσο δυνατή είναι η τζούρα που εισπνέετε. Αυτοί είναι οι δύο παράγοντες που η ίδια συσκευή μπορεί να αποδώσει διαφορετική ποσότητα σε Puffs. Να υπολογίζετε ότι σε πολύ γενικές γραμμές 1mAh είναι ίσο με 1.3 Puffs στις συσκευές με νικοτίνη, και κάτι λιγότερο, περίπου 1.2 Puffs σε Ηλεκτρονικά Τσιγάρα Μιας Χρήσης με Mesh Coil.

Ασφάλεια: Απόλαυση χωρίς… σύννεφα 

Για εσάς που στο άτμισμα βρήκατε τη λύση που ψάχνατε για να μην επιβαρύνετε τον οργανισμό σας με επιβλαβή προϊόντα καπνού, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η ασφάλειά σας προέχει. Μία ωραία συσκευασία ή ένα στιλάτο Vape ή μία ιδιαίτερη γεύση δε σημαίνει ότι πληροί τις απαραίτητες προδιαγραφές.

Πριν επιλέξετε εκείνο που σας εντυπωσίασε, ελέγξτε αν φέρει τις κατάλληλες πιστοποιήσεις που αφορούν στην κατηγορία την οποία ανήκουν τα Ηλεκτρονικά Τσιγάρα Μιας Χρήσης. Είναι υποχρεωτικό να έχουν αξιολογηθεί ως ασφαλή και να αποτελούν πιστοποιημένα προϊόντα που δεν περιέχουν επικίνδυνα υλικά που σχετίζονται με πιθανούς κινδύνους για την υγεία, την πιθανότητα ανάφλεξης/πυρκαγιάς, και βέβαια το περιβάλλον. Επίσης, να αποτελούν εγκεκριμένα προϊόντα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, να είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, και βέβαια, να συμμορφώνονται με τη νομοθεσία τού Ελληνικού κράτους.

Τα 3 Καλύτερα Disposable Vapes

Όπως καταλαβαίνετε η επιλογή ενός Ηλεκτρονικού Τσιγάρου Μίας χρήσης δεν είναι μία απλή υπόθεση, ειδικά όταν βρίσκεστε μπροστά στις τόσες επιλογές που υπάρχουν. Παρόλα αυτά, έχοντας τώρα τις βασικές γνώσεις, ξέρετε πώς να κάνετε την καλύτερη! Και σε περίπτωση που αναρωτιέστε αν όλα αυτά μπορείτε να τα βρείτε σε ένα Vape Μιας Χρήσης, η απάντηση είναι ναι!

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε ότι κρατάτε στα χέρια σας τα πλέον ελεγμένα και ασφαλή προϊόντα από μία αξιόπιστη, επώνυμη εταιρεία η οποία φέρει την ευθύνη να σας προσφέρει υψηλής ποιότητας και ασφάλειας προϊόντα, είναι στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία, άμεση εξυπηρέτηση και κυρίως με σεβασμό και επαγγελματισμό απέναντι στους καταναλωτές που την επιλέγουν και την εμπιστεύονται.

  • CE: Πληρούν τις υψηλές απαιτήσεις ασφάλειας, υγείας και προστασίας τού καταναλωτή και του περιβάλλοντος.
  • RoHS Compliant: Τα προϊόντα δεν περιέχουν επικίνδυνα υλικά για τον άνθρωπο
  • FCC: Τα όρια ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας είναι κάτω από το όριο που καθορίζει η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών των ΗΠΑ.
  • RoHS: Δεν περιέχουν επικίνδυνα υλικά για τον άνθρωπο και το περιβάλλον και είναι ασφαλή κατά την έκθεση, κατασκευή και ανακύκλωση.

Σας προτείνουμε τα 3 Καλύτερα Ηλεκτρονικά Τσιγάρα Μιας Χρήσης 2023 και η επιλογή είναι δική σας!

Οι συσκευές άτμισης HQD, περιέχουν υγρό e-liquid αναπλήρωσης με salted νικοτίνη ή χωρίς νικοτίνη σε προγεμισμένη κάψουλα. Με μοντέρνο σχεδιασμό, απίθανες γεύσεις, μοναδικό στυλ και πανεύκολες στη χρήση τους, προσφέρουν μοναδική ατμιστική εμπειρία που θα σας κατακτήσουν από την πρώτη ρουφηξιά. Ανοίγετε τη συσκευασία, εισπνέετε από το στόμιο και όταν αδειάσει η μπαταρία, απλά απορρίπτετε ολόκληρη τη συσκευή.

HQD 600 Puffs

Disposable vape 600

Το HQD 600 ήρθε με mesh coil για να απογειώσει κάθε γεύση. Είναι ειδικά κατασκευασμένο για εσάς που αναζητάτε την απόλυτη γεύση σε μία μικρή, κομψή συσκευή, με υψηλή απόδοση που συνδυάζει άνεση, στυλ και ποιότητα. Έτοιμο για δράση από την πρώτη ρουφηξιά και ανά πάσα στιγμή, το HQD 600 συνδυάζει την καινοτομία με την τεχνολογία και την ασφάλεια με τη γεύση δημιουργώντας ένα εξαιρετικό Vape Μιας Χρήσης, αλλά πολλαπλής απόλαυσης.

Διαθέτει μπαταρία 500mAh που διαρκεί για έως 600 εισπνοές και σε συνδυασμό με τα 2ml e-liquid με Salt-Nicotine στα 20mg/ml προσφέρει την καλύτερη vaping αίσθηση.

Θα τα βρείτε σε 8 καταπληκτικές γεύσεις που θα σας συναρπάσουν, Βατόμουρο, Μύρτιλο, Ροδάκινο, Μέντα, Dragon Fruit και Φράουλα, Energy Drink, Καρύδα και Πεπόνι, Ουράνιο Τόξο.

HQD WAVE 650 Puffs

Wave disposable vape

Το Απόλυτο Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Μιας Χρήσης που εκπέμπει στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς που ζείτε στους έντονους ρυθμούς τής σύγχρονης καθημερινότητας και είστε λάτρεις τής έντασης και της απόλυτης ευχαρίστησης, αλλά ταυτόχρονα θέλετε μία ήπια μετάβαση στη νέα αυτή πρόκληση του vaping.

Η ειδική κατασκευή τού HQD WAVE από πλαστικό περίβλημα, το οποίο ανακυκλώνεται, είναι τόσο δυνατή όσο και η απόδοσή του, αφού δε σπάει, ακόμα και αν καθίσετε επάνω του. Η εισαγωγή τού αέρα η οποία βρίσκεται σε απόσταση από τα δάχτυλα σας στο πίσω μέρος τής συσκευής συμβάλλει ώστε να μην μπλοκάρει η εισπνοή σας.

Διαθέτει μπαταρία 650mAh που διαρκεί για έως 650 εισπνοές και σε συνδυασμό με τα 2ml e-liquid με Salt-Nicotine στα 18mg/ml προσφέρει την καλύτερη vaping αίσθηση.

 Όσο για τις γεύσεις, Τροπικά Φρούτα, Διπλό Μήλο, Βατόμουρο, Μύρτιλο, Μικτά Φρούτα, Καρπούζι, Μάνγκο, Ροδάκινο, Κεράσι, Φράουλα Καρπούζι, Τσιχλόφουσκα, Μύρτιλο – Μοσχολέμονο, ένα είναι βέβαιο, ότι θα σηκώσουν κύματα ενθουσιασμού.

HQD MELO 1000 Puffs

Melo disposable vape

Το HQD MELO ανεβάζει το Vaping σε άλλα επίπεδα ευχαρίστησης, σας δίνει την απόλυτη αίσθηση ελευθερίας και απενοχοποίησης προσφέροντας την υπέρτατη απόλαυση χωρίς νικοτίνη. Το HQD MELO είναι το απόλυτο Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Μιας Χρήσης Χωρίς Νικοτίνη με ατελείωτα puffs για απόλαυση μεγάλης διάρκειας. Αποτελεί μία εξαιρετική συσκευή ατμίσματος ειδικά για εσάς που θέλετε να μυηθείτε στο άτμισμα ή να περάσετε σιγά σιγά στο επόμενο βήμα διακοπής του, χωρίς να νιώθετε ότι εξαρτάστε από τη νικοτίνη ή απλά θέλετε να ζήσετε την εμπειρία του Vaping. Διαθέτει μπαταρία 650mAh που διαρκεί για έως 1000 εισπνοές και σε συνδυασμό με τα 4.3ml e-liquid χωρίς Νικοτίνη προσφέρει μία αξεπέραστη vaping αίσθηση.

Αφεθείτε σε μικρά φρουτένια σύννεφα που προσφέρουν μόνο γεύση όπως Βατόμουρο, Ανάμικτα Φρούτα, Καρπούζι, Μάνγκο, Μέντα, Σταφύλι, Φράουλα Καρπούζι.

Αν ο καπνός με την παλιά, παραδοσιακή έννοια δε σας καλύπτει πια και αναζητάτε μία διαφορετική, προσέγγιση, περισσότερο καθαρή και λιγότερο βλαβερή, τα Ηλεκτρονικά τσιγάρα Μιας Χρήση αποτελούν μία από τις πλέον ιδανικές εναλλακτικές προτάσεις που ξεχειλίζουν από γεύση και άρωμα.

Related Posts